Maneuvering Middle - Youre My Soul And Inspiration

Redcat

Det är intressant att det kommer så många nya saker på marknaden och att det hela tiden utvecklas. Det är ju härligt att det är på det viset och att man kan hitta saker som man känner är bra och att man ska fixa och göra dom sakerna som man behöver.
Något som jag läste nyss var om redcat ett visst ljudsystem som är bra för klassrum, så att alla kan höra läraren lika bra oavsett vart man sitter och att läraren inte behöver anstränga sin röst för mycket . Det är ju väldigt smidigt och något som man borde satsa på i alla skolor.

Bra hjälp för eleverna

Det är lättare för elever att koncentrera sig om dom hör bra vad läraren säger och att man kan förstå bättre så det är något som verkligen gynnar eleverna.
Så det är ju bra när man tänker på det också inom utbildning att alla kan höra bra och att man kan få det att bli så bra som möjligt för alla elever men även för lärarna. 
Det ska vara en bra arbetsmiljö och studiemiljö för alla, det kommer att ge bättre resultat och det kommer att bli bättre och lättare för alla att göra sitt jobb bra.
Skönt att det kommer nya bra saker på marknaden som man kan använda sig av, det är ju kul också om man kan använda sig av det och se till att det blir för det bästa. Det är något som gynnar alla och som är toppen att kunna använda sig av, så det kan man ju kolla upp om det är så att man funderar på att uppgradera sitt klassrum att tänka över ljudet. Att allt hörs bra och att man kan få del av undervisningen på bästa sätt oavsett vart i klass rummet som man sitter någonstans. Ja det är viktigt.